Növényvédelmi szakirányítás: az első félévem számokban

Többen kérdezték mostanában mekkora területet szakirányítok. Így csináltam egy gyors összegzést a feltöltött szerződések alapján.
===============
12 ügyfél, összesen 860 hektár területén, mintegy 19 féle kultúrában /szántóültetvénykertészet/ van jelenleg növényvédelmi szakirányítói szerződésem Pest, Heves és Nógrád megyékben.

Hogy árban ez hogy alakul, arra azért nem tudok válaszolni, mert mindenkivel egyedileg beszélünk meg mindent, így az árszabás is egyedi! Van, akinek teljeskörű a szolgáltatásom (benne van a napló, az adminisztrációs dolgok, a megrendelések lebonyolítása, jelentések készítése, stb.), van akivel pedig alkalmankénti szaktanácsadásban vagyok megállapodva, vagyis akkor megyek, amikor szükség van rám.
Így az sem mindegy, hogy kinek mennyire kell fogni a kezét: hetente többször, vagy havi egyszer kell csak látogatnom.

Ezeken kívül vannak ügyfeleim, akiknek csak a gazdálkodási naplóját vezetem egész évben, ehhez vagy sms-ben küldi az adatokat (“helló a búzára ment a komplex tegnap és ma…”), vagy havonta küld egy összegző e-mailt, esetleg együtt ülünk le és gyorsan lediktálja mi volt.
Van, akinek az egységes kérelem feltöltésében segítettem, vagy tápanyag gazdálkodási tervet készítettem.
———————-
Szóval így állok! Nem titok, hogy idén kezdtem főállásban a saját vállalkozásomat egyengetni. Nem titkolt cél az sem, hogy 2-3 éven belül céggé szeretném, ha kinőné magát a dolog, így vannak fejlesztési terveim, partnerkapcsolataim.
———————
Minden kedves gazdálkodó ügyfél igényéhez rugalmasan állok hozzá, továbbra is keressenek bizalommal!

Dr. Sallai-Harcsa Marietta
növényorvos, mezőgazdasági szaktanácsadó
harcsa.marietta@gmail.com
+3670/429-4201

Ossza meg Gazdatársaival is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .