Évértékelő 2019

Elkezdtem évértékelőt írni, ehhez elővettem a tavalyit
De közben rájöttem, hogy régen rossz, ha a számok határozzák meg a munkánk sikerét.

Így rendhagyó évértékelő következik:
Míg tavaly még valóban azt hittem, hogy a számok határoznak meg, addig idén már biztosan tudtam, hogy valójában az ügyfeleim sikere határoz meg, mert ez az értelme a szaktanácsadó “munkának”.
Úgy gondolom a sikeres együttműködések éve volt 2019, amiből rengeteget tanulhattam és fejlődhettem.
—–
Új szaktanácsadó rendszer kiépítését alapoztuk meg a Fresh Fruit TESZ -nél, ahol a termelők szakmai támogatása nem csak a fő cél, hanem a tész közös sikerének is alapja.
—-
Izgalmas és érdekes munkát folytathattam a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – NAK növényvédelmi előrejelző portáljára (http://novenyvedelem.nak.hu/) a Pest megyei adatok feltöltésével. Egyéb NAK-os hírem is volt, amiről bővebben itt írtam (https://gazdahely.hu/tamogatott-szaktanacsadas/).
—-
Több cikket írtam a saját oldalamon (https://gazdahely.hu) kívül az Agrofórum online “hasábjaira” is, ahol a jövőre szorosabb együttműködésünk első lépéseként létrejött a #gazdainfó rovat (https://agroforum.hu/rovatok/agrarhirek/gazdainfo/), ezt pedig hamarosan szakmai videók fogják követni a lap YouTube csatornáján (https://www.youtube.com/channel/UC3GDhbnRfenaQlmS-PapfZQ).
—-
Az Agrárközpont “színeiben” szintén sok kis és nagy ügyfélnek (“Házikerttől nagyüzemig!”) segítettünk a megfelelő műtrágyák és növényvédő szerek kiválasztásán és beszerzésén át a részletesebb szakmai tanácsokig.
—-
Emellett büszkén mondhatom, hogy független szaktanácsadóként, növényorvosként egyre több termelő választ engem a szakirányítójának, vagy keres meg adminisztrációs terheik könnyítése miatt (https://gazdahely.hu/novenyvedelmi-szakiranyitas-2/).
Állok rendelkezésükre továbbra is!

—-
Mit is kívánhatnék az új évre?
Fekete István nagyszerűen leírta:

“Csak egyet kérek tőled, Uram, ha megengeded. Add, hogy hosszú legyen a virágos tavasz, bőkezű a búzaérlelő nyár, vidám a szüretes ősz és nyugodt, telekamrás a tél, amiket, ím, tarisznyámba adtál. Én leszek az idő egy évig, Uram, a Te egyik világodban, engedd meg nekem, hogy lassú legyek, ha örömre válnak a percek, és gyorsan múló, amikor a bánatot mérem, a könnyet s a hűvös enyészetet takarom a Te teremtményeidre.”

🥳Sikerekben gazdag, Boldog, Bőkezű Új Évet kívánok! 🥳

Ossza meg Gazdatársaival is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .