E-vény szolgáltatás az Agromediumban

Tavaly már bemutattam itt az Agromedium-ot, amely (túlzás nélkül állítom) a legesleghasznosabb applikáció a gazdálkodók számára, hiszen segítségével gyorsan, könnyen és offline kereshető a megfelelő növényvédő szer. Írtam róla tavaly itt.

Most viszont új hírt hoztam, ami már nekünk agrárszakembereknek, legfőképpen növényorvosoknak könnyíti meg a dolgunkat, hiszen mostmár az E-VÉNY rendszer is az Agromediumon keresztül fut!

2019 július 05-ével ugyanis elindult a Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara új elektronikus vény szolgáltatása, amely az nmnkeveny.hu oldalon érhető el. Az új elektronikus vényrendszert pedig ugyanaz a Muntyán Krisztián fejlesztette, aki az Agromedium atyja is.

Ezáltal az elektronikus vény rendszer egy modern külsővel, a mai kornak megfelelő mobilra optimalizált nézettel és új funkciókkal bővült.

A rendszer az Agromedium mobil applikációból közvetlenül elérhető a növényvédelmi szakemberek számára, így bármikor egy gombnyomásra, akár zsebből is, a telefonjuk segítségével írhatnak vényt, és továbbíthatják a szaktanácsolt partnereiknek és a kiválasztott forgalmazónak is.

A mobilapplikáció letölthető Android és iOS rendszerű készülékekere egyaránt. A vényekre a készítmények az előre generált, folyamatosan aktualizált listából választhatók, de opcionálisan kézzel is beírhatók a felhasználó döntése szerint. A szolgáltatás növényvédő szerjegyzék része folyamatos frissítés alatt áll, mindig aktualizált. Amennyiben mégsem került fel egy-egy készítmény, a felhasználónak lehetősége van begépelni a kívánt termék nevét és egyéb adatait. A rendszer további előnye, hogy lehetőséget biztosít a növényorvos számára a szaktanácsolt termelők rögzítésére, így a vény írása során egy gombnyomásra kiválasztható és a rendszer automatikusan kitölti az előre felvett adatokat. A rendszer használata rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. A rendszerrel kapcsolatos információkat, kérdéseket a ”Segítség” menüpontban találja, amelyet folyamatosan bővítenek. A rendszer célja, hogy egy a növényvédelmi szakemberek számára kényelmesen használható felületet biztosítson.

Ossza meg Gazdatársaival is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .