Gazdahely.hu (http://gazdahely.hu/) – Minden gazdálkodó helye
—————
Üdvözlöm!

Dr. Harcsa Marietta vagyok, mezőgazdasági szaktanácsadó, növényorvos.

A Szent István Egyetemen végeztem környezetgazdálkodási agrármérnöki, növényorvosi és növénytudományi doktori tanulmányaimat.

Növényorvosként azt vallom, hogy integrált szemlélettel, a környezetterhelést a minimálisra csökkentve kell növényvédelmet folytatnunk, hogy egészséges élelmiszereket állítsunk elő. Ebben a gazdálkodókkal partnerként közösen együtt gondolkozva és tervezve tevékenykedem. Elsősorban Pest-, Heves- és Nógrád- megyékben, de nem zárkózom el a nagyobb távolságok megtételétől sem, keressen bátran ezzel kapcsolatban.
Cikkeimmel találkozhat rendszeresen az Agrofórum magazinban, illetve az Agrofórum online felületén is, ahol az oldal YouTube csatornájára szakmai vloggal és riportokkal is készülünk.
Állandó kereskedelmi partnerem az Agrárközpont, akiken keresztül segítek a növényvédő szerek beszerzésében, de széleskörű műtrágya, lombtrágya és granulált/pelletált szervestrágya kínálattal is állunk a gazdálkodók rendelkezésére! Árlistáért, ajánlatért ide írjon: novenyorvos@agrarkozpont.com
(* Végzettségeim: -2008: Környezetgazdálkodási agrármérnök; -2009: Mérnöktanár; -2013: Növényorvos; -2013: Mezőgazdasági szaktanácsadó; -2016: Ph.D. fokozat /Növénytermesztési és kertészeti tudományok doktora)

    Írjon nekem itt:

    Ha szeretne feliratkozni a Gazdahely hírlevélre, ezt pipálja ki!

    Ossza meg Gazdatársaival is!