Decemberben és januárban beadható VP pályázatok

Három olyan pályázati felhívást is közzétettek nemrégen, amire eddig is nagy volt az érdeklődés. Minden pályázati információt megtalálnak IDE kattintva.

Sokan várták az ÖKO pályázatot. Ennek keretében ökológiai gazdálkodásra való áttérésre, vagy fenntartásra kérhető támogatás. A kérelmek beadhatóak 2018. december 1-21. között. További részletek…

Tejhasznú anyajuh és kecsketartók örülhetnek a tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatásnak, amelynek keretében  3 éven keresztül  évente támogatás vehető igénybe. A kérelmek 2018. december 1-21. között adhatóak be. További részletek…

Élelmiszer-feldolgozó üzemek és borászatok fejlesztésére írták ki a Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban című pályázatot. Ennek keretében főleg gépbeszerzésre adható be kérelem. A benyújtásra 2019. január 2-tól van lehetőség. További részletes információkért kattintson ide!

Ha Ön is pályázna

  Írjon nekem itt:

  Ha szeretne feliratkozni a Gazdahely hírlevélre, ezt pipálja ki!

  Ossza meg Gazdatársaival is!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .