Az elmúlt hetek fontos agrár témái

Az elmúlt hetekben is felmerültek fontos témák agrár körökben, akár az éves fusarium fertőzöttségi vizsgálatokról beszélünk, akár az újra megnyíló erdészeti pályázatokról. De készült egy új videó is a szarvasgomba termesztésről. Ha a többiről sem akar lemaradni, iratkozzon fel a hírlevelemre IDE kattintva.

🖊 Új cikksorozatban írok le minden fontos tudnivalót a kölcsönös megfeleltetéssel kapcsolatban. A sorozat első része az érintettek köréről szól, itt olvasható; a második részben az alapszabályokat szedtem össze, ide kattintva tudja elolvasni.

🖊 Szarvasgomba termesztés támogatással?
Igen, lehetséges! Videónkban minden információt megtalál róla!

🖊 Új rovatot indítunk az Agrofórum olvasói számára: ezentúl heti rendszerességgel foglalom össze egy cikkben a főbb közelgő határidőket, a támogatások, pályázatok felhívásait, aktuális tudnivalóit, és figyelmeztetek az adminisztrációs kötelezettségekre is! Határozott célom, hogy semmi fontos teendőről ne maradjon le egyik termelő sem, aki követ. #gazdainfó

🖊 Újra elő kell venni a vetésváltási előírásokat annak, aki még nem döntötte el kapás kultúrái mely táblákba kerüljenek tavasszal. Korábban írtam erről ITT.

🖊 2019-ben a nagy szórást mutató eredményeket összesítve 22,89% volt az országos Fusarium-fertőzöttség átlaga! Részletes eredmények ide kattintva olvashatók.

🖊 Megváltozott a támogatások számviteli nyilvántartásával foglalkozó jogszabály, már beadható a sertés állatjóléti kérelem és újra lehet igényelni a fiatal erdők ápolásának támogatását is. Fontos hírek összefoglalója elérhető itt!

Ossza meg Gazdatársaival is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .