Ha nem tudja, kihez forduljon:

 

Mezőgazdasági szaktanácsadóként, növényorvosként alábbi szolgáltatásaimmal állok a kedves gazdálkodók rendelkezésére (elsősorban Pest, Heves és Nógrád megyékben):

  • Szaktanácsadói szerződést köthet velem, akár a most megjelent ÖKO támogatás keretében is! Névjegyzéki szaktanácsadói számom: NAK- 4149

  • Adminisztráció:

Gazdálkodási napló vezetése; webGN elkészítése, beküldése; nitrátjelentés elkészítése, beküldése; KM ellenőrzésen, AKG ellenőrzésen hatóságok előtti képviselet; egységes kérelmek beadása

  • Növényvédelmi szakirányítás:

Kamarai tagsággal rendelkező növényorvosként teljeskörű növényvédelmi szakirányítást (vagy alkalmankénti szaktanácsadást) vállalok Pest és Heves megyékben. Idei mérlegem: http://gazdahely.hu/novenyvedelmi-szakiranyitas/
Ültetvények, kertészeti és szántóföldi kultúrák tekintetében is rendelkezem referenciákkal. Ár: egyéni megállapodás alapján

Szerződéses szakirányítás; permetezési napló vezetése; permetezési terv összeállítása; növényvédőszer ajánlat összeállítása az Agromulti Kft.-vel együttműködve; légi növényvédelmi kérelmek ügyintézése. De, ha csak egy recept kell, akkor ajánlom ezt az írásomat ITT.

  • Tápanyag utánpótlás tervezése, tápanyag gazdálkodási terv elkészítése:

Segítek kertészeti kultúrája, ültetvénye, szántóföldi növényei tápanyag ellátását megtervezni. (Cikkeimet a témában ITT találja!) Talajlabor eredményei alapján elkészítem a tápanyag gazdálkodási tervet. Ha nincs friss talajvizsgálati eredménye, abban is tudok segíteni, ITT olvashat bővebb infót erről. TÁPANYAG GAZDÁLKODÁSI TERVÉT MOST AKCIÓS ÁRON KÉSZÍTEM EL!

  • Mezőgazdasági biztosítások:

A GP Consulting Kft. szerződött partnereként köthet nálam: Agrárőr (telep, gép, állat) biztosítást; Növénybiztosítást (jégkár, viharkár) DÍJTÁMOGATOTT is van! Erdőbiztosítást; Flottakötelezőt (5 járműtől!) Az ajánlat elkészítése ingyenesen kérhető és nem jár szerződési kötelezettséggel!

  • AGRÁRKÖZPONT: Ha mindent egy kézben akar tartani, akkor Önnek az Agrárközpontra van szüksége: Inputanyagtól a szaktanácsadásig komplett szolgáltatást nyújtunk! (https://www.facebook.com/agrarkozpont/)

Keressen bizalommal:

Dr. Sallai-Harcsa Marietta

gazdahely.hu

info@gazdahely.hu

harcsa.marietta@gmail.com

+3670/4294201

Ossza meg Gazdatársaival is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..