Bemutatkozás

Gazdahely.hu (http://gazdahely.hu/) – Minden gazdálkodó helye
—————
Üdvözlöm ITT!
Dr. Sallai-Harcsa Marietta vagyok, növényorvos, környezetgazdálkodási agrármérnök, mérnöktanár, elhivatott szaktanácsadó és magyar termék rajongó, megrögzött támogatója a magyar gazdálkodóknak; ezenkívül 3 gyermekes anyuka, vállalkozó.
Kis faluban nőttem fel, ahol nem volt nehéz megszeretni a földet és mindent, ami benne nő. Viszont mindig jobban vonzott a tanulás, mint a gazdálkodás. De nem veszítettem el soha a gyerekkorban belőtt irányt: a mezőgazdasági képzéseket választottam* és hiszem, hogy tudásommal a magyar gazdálkodókat segíthetem. Tudom, hogy a napi munkájuk mellett gyakran képtelenek követni az őket érintő híreket és nincs idejük a megfelelő adminisztráció elvégzésére.
Ezért hoztam létre a honlapomat: http://gazdahely.hu/
amelyet most kis szünet után újra fejleszteni, frissíteni kezdtem. Itt a friss, Önöket érintő híreken kívül továbbra is olvashatnak majd érdekességeket, interjúkat és most már konferencia/program meghívókat és beszámolókat(**) is.
Ezenkívül igyekszem használható bejegyzéseket írni a szaktanácsadási körömbe tartozó kérdésekről, problémákról, aktualitásokról. Így a jövőben, ha követnek, biztosan találnak majd gazdálkodási napló vezetéséről, aktuális növényvédelmi problémákról, mezőgazdasági biztosításokról és pályázatokról szóló részletesebb írásokat. Ezekben a témákban ajánlom szolgáltatásaimat is, elsősorban Pest-, Heves- és Nógrád- megyékben, de nem zárkózom el a nagyobb távolságok megtételétől sem, keressen bátran ezzel kapcsolatban.
Továbbra is ingyen teszem közzé fiatal gazdák beszámolóit, gazdaságok bemutatkozásait! Ha úgy érzi, szívesen elmondaná történetét, írja meg nekem a blog@gazdahely.hu e-mail címre!
(* Végzettségeim: -2008: Környezetgazdálkodási agrármérnök; -2009: Mérnöktanár; -2013: Növényorvos; -2013: Mezőgazdasági szaktanácsadó; -2016: Ph.D. fokozat /Növénytermesztési és kertészeti tudományok doktora)
(** Ha van egy érdekes konferencia-, program-, kiállítás- ajánlója, amelyről szívesen olvasna beszámolót a Gazdahelyen, írjon nekem az info@gazdahely.hu e-mail címre!) ——————————————–
Ha Ön is szeretné honlapomon bemutatni termékét, írjon az info@gazdahely.hu e-mailcímre.

Írjon nekem itt:

Ha szeretne feliratkozni a Gazdahely hírlevélre, ezt pipálja ki!