Gazdahely.hu (http://gazdahely.hu/) – Minden gazdálkodó helye
—————
Üdvözlöm ITT!

Dr. Harcsa Marietta vagyok, mezőgazdasági szaktanácsadó, növényorvos.

A Szent István Egyetemen végeztem környezetgazdálkodási agrármérnöki, növényorvosi és növénytudományi doktori tanulmányaimat.

Több évig dolgoztam a Pest Megyei Kormányhivatalban növényvédelmi felügyelőként, ahol azt tapasztaltam, hogy jelenleg a gazdálkodók egyik legnagyobb problémája a jogszabálykövetés és az adminisztrációs kötelezettségek tartása. Már ott eldöntöttem, hogy ebben szeretném segíteni a termelőket! Aktív NAK névjegyzéki-szaktanácsadóként az egységes kérelmet érintő kérdésekben, feladatokban is állok rendelkezésükre.

Növényorvosként azt vallom, hogy integrált szemlélettel, a környezetterhelést a minimálisra csökkentve kell növényvédelmet folytatnunk, hogy egészséges élelmiszereket állítsunk elő. Ebben a gazdálkodókkal partnerként közösen együtt gondolkozva és tervezve tevékenykedem.
Ezenkívül igyekszem használható bejegyzéseket írni a szaktanácsadási körömbe tartozó kérdésekről, problémákról, aktualitásokról. Így a jövőben, ha követnek, biztosan találnak majd gazdálkodási napló vezetéséről, aktuális növényvédelmi problémákról, mezőgazdasági biztosításokról és pályázatokról szóló részletesebb írásokat. Ezekben a témákban ajánlom szolgáltatásaimat is, elsősorban Pest-, Heves- és Nógrád- megyékben, de nem zárkózom el a nagyobb távolságok megtételétől sem, keressen bátran ezzel kapcsolatban.
Továbbra is ingyen teszem közzé fiatal gazdák beszámolóit, gazdaságok bemutatkozásait! Ha úgy érzi, szívesen elmondaná történetét, írja meg nekem a harcsa.marietta@gmail.com e-mail címre!
(* Végzettségeim: -2008: Környezetgazdálkodási agrármérnök; -2009: Mérnöktanár; -2013: Növényorvos; -2013: Mezőgazdasági szaktanácsadó; -2016: Ph.D. fokozat /Növénytermesztési és kertészeti tudományok doktora)
(** Ha van egy érdekes konferencia-, program-, kiállítás- ajánlója, amelyről szívesen olvasna beszámolót a Gazdahelyen, írjon nekem az info@gazdahely.hu e-mail címre!) ——————————————–
Ha Ön is szeretné honlapomon bemutatni termékét, írjon az info@gazdahely.hu e-mailcímre.

Írjon nekem itt:

Ha szeretne feliratkozni a Gazdahely hírlevélre, ezt pipálja ki!

Ossza meg Gazdatársaival is!