A gabonatermesztők évindító rendezvénye a Debreceni Egyetemen

2019. január 17 -én a Debreceni Egyetemen folytatja rendezvénysorozatát, a KUKORICA és BÚZA Konferenciasorozatot a szervező Magro.hu mezőgazdasági piactér. Vallják: egy jó kukorica- vagy búzatermesztő folyamatosan képezi magát, tartja a lépést a gabonatermesztés technológiai újdonságaival és tudja, ami tegnap megfelelő volt, az ma már nem biztos, hogy elég, létezhetnek hatékonyabb megoldások. A profi és a kezdő gabonatermesztőket egyaránt várják az egész napos konferenciára.

Keresi a lehetőségét, hogy az új tudást minél hamarabb megszerezze? Szerencsére most könnyű dolga van. A Magro.hu decemberi eseménye igazi szakmai feltöltődést kínál a tavaszi munkálatok megkezdése előtt a 2019. január 17-én a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán.

A 16 szakmai előadáson rengeteg olyan hasznos információ hangzik el, amit tavasztól a technológiákba építve, garantáltan eredményesebben és hatékonyabban lehet majd termelni. Gyakorló szakemberektől megtudhatjuk például, hogy:

  • Miért termelnek nyugaton másfélszer annyi kukoricát vagy búzát hektáronként, mint itthon? Hogyan lehet elérni azt a hatékonyságot.
  • Hogyan lehet milliók helyett százezrekből precíziós gazdálkodásra képes eszközünk.
  • Mi a globális felmelegedés kezelésének 5 módja.
  • Hogyan lehet megokosítani egy gazdaságot.
  • Mit és mennyit nyer, aki növénykondicionálót használ.
  • Hogyan csökkenthetők a kukoricabetakarítás veszteségei.

A III. KUKORICA és BÚZA Konferenciasorozat a 2 fő szántóföldi növényünk termesztéstechnológiai újdonságait mutatja be a talajelőkészítéstől a betakarításig. Az agrárszakma kiváló eladói adnak tanácsokat a korszerűbb és hatékonyabb termesztéshez, bemutatják a legújabb tudnivalókat, a legfrissebb kutatások eredményeit és gyakorlatba átfordítható információkat.

Részletes szakmai program és jelentkezés az eseményre: https://www.magro.hu/konferencia/

 Szervező és helyszínadó partnere:

és

Ossza meg Gazdatársaival is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..